Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Midsommarfirande 2021

25 juni 2021 @ 12:00 22:00 CEST

Det fria Sverige ämnar att hålla ett stort midsommarfirande den 25 juni 2021 i och kring Svenskarnas hus. Det kommer vara en heldag med allt som hör midsommarfirandet till; mat, dans, ritualer, allsång, femkamp, lekar för barnen och så vidare.

Firandet kommer ha två delar.

Den första delen är mellan 12-17 och kommer ha fokus på barn och familjer. Vi kommer dansa runt midsommarstången, leka lekar, äta sillunch och grilla. Denna del kommer vara helt alkoholfri och vara öppen även för dig som ännu inte är medlem.

Den andra delen är mellan 17-22 och kommer delvis ske inomhus, med fler ritualer kombinerat med politiska tal. Här kommer baren vara öppen och ett smörgåsbord med midsommartema kommer serveras. Denna del är endast öppen för medlemmar och är slutet sällskap.

Vi öppnar nu för föranmälningar. Det rådande läget gör det svårplanerat, så läs därför igenom noga innan du bokar.

Senast den 1 maj kommer vi ta ett definitivt beslut kring huruvida midsommarfirandet kan genomföras eller inte. Om det måste ställas in så kan du få din föranmälningsavgift tillbaka.

Om firandet kan genomföras, vilket vi både tror och hoppas, kommer de som har föranmält sig ha två veckors förköpsrätt på de slutgiltiga biljetterna. Exakt vad de kommer kosta är inte bestämt ännu, och beror på vilka matpaket du vill boka. Om du inte vill boka någon mat alls kommer du inte behöva betala något mer, bara göra en slutgiltig anmälan. Mer information kommer komma till alla som föranmält sig när det är dags.

Det är ett begränsat antal platser så se till att förboka dina platser nu. På så sätt gör du det också enklare för oss att förbereda arrangemanget.

Du verkar inte vara medlem, eller så har du glömt logga in. Du behöver vara inloggad och medlem i föreningen för att kunna anmäla dig till det här evenemanget.

Bli medlem här eller logga in här.

Kommande evenemang