Trubadurkväll

Svenskarnas hus Västra långgatan 29, Älgarås

Exklusiv trubadurkväll för Det fria Sveriges medlemmar i Svenskarnas hus. Det blir en gemytlig kväll till tonerna av Urskogen.Ta chansen att umgås med andra fria…

Midsommarfirande 2021

Svenskarnas hus Västra långgatan 29, Älgarås

Det fria Sverige ämnar att hålla ett stort midsommarfirande den 25 juni 2021 i och kring Svenskarnas hus. Det kommer vara en heldag med allt som hör midsommarfirandet till; mat, dans, ritualer, allsång, femkamp, lekar för barnen och så vidare.

Skaffa Biljetter Gratis – SEK400

Rövarekulan i sommarskrud

Skåne Rövarekullan.

I vintras var vi i rövarekulan en dag och det var isigt och kallt. Nu tänker vi åka dit igen och se hur det ser ut i sommarkostym. Det är ett mycket populärt ställe så vi får vara tidiga. Vi samlas klockan 10, exakt plats skickas till dig via e-post dagen innan av säkerhetsskäl. Var och en tar med vad den vill äta / dricka. Vi lägger våra grejer vid en lägerplats och någon som inte tänker gå en runda får stanna kvar och vakta åt oss.

Kampsport och medlemskväll i Svenskarnas Hus

Svenskarnas hus Västra långgatan 29, Älgarås

Den tredje juli kommer det hållas en gemensam kampsportsträning i Svenskarnas Hus! Träningen börjar 15:00 och vi kommer att träna slagteknik på mitsar, grundläggande grapplingteknik och sparras! Om tid finnes och väder tillåter kanske vi avrundar med ett dopp i närliggande sjö. Kl. 19 låser vi dörrarna för en trevlig medlemskväll i gott sällskap med alkohol- eller alkoholfria drycker.