Familjedag i södra Stockholm

Välkommen på en familjedag med trevliga aktiviteter i södra Stockholm där vi bland annat spelar minigolf och umgås. På plats finns även möjlighet till ponnyridning och härlig natur att utforska för stora och små.

Gratis

Bildandemöte kommunförening Småland

Digitalt

Det fria Sverige kallar medlemmar i Småland till bildandemöte för kommunförening i nämnda område.

Föreningen och dess medlemmar finns över hela Sverige och det är nu dags att DFS Småland får se dagens ljus. Detta kommer innebära att du som medlem får en ännu större möjlighet att påverka på din ort. Men även för att implementera Det fria Sveriges vision i ditt område.

Är du intresserad av att kandidera till styrelsen för DFS Småland? Mejla då till kontakt@detfriasverige.se och berätta vilken roll som passar just dig.
Den som kandiderar skall meddela DFS-medlemsansvarig detta senast 20 dagar innan bildandemötet.

På grund av rådande situation med restriktioner kommer bildandemötet för DFS Småland att ske digitalt.

Övriga dokument, handlingar etc kommer att skickas ut via mejl till berörda i området senast 14 dagar innan mötet.

Picknick vid runorna

Vi gör ett gemensamt besök vid en av våra mest kända runstenar med omgivning. Man kan med fördel ta med matsäck och en filt.

Samåkning organiseras via Telegramgruppen för DFS Östergötland

Digital medlemskväll

Alla medlemmar bjuds in till en digital medlemskväll. Denna gång kommer det bland annat informeras om förändringar i personalstyrkan och i arbetsgången, så det är viktigt att du deltar om du kan. Dessutom kommer vi tala om Fria Svenskar framtid och din åsikt är viktig!

Mammaträff i Arboga

Hjälmare kanal går mellan Hjälmaren och Arbogaån, och är Sveriges äldsta konstgjorda vattenled. Den byggdes ursprungligen år 1639.

Här kan man idag titta på fritidsbåtar som slussas i den gamla kanalen.
Det finns intressant historia att se och läsa om på Kanalcafeet, där dem också säljer lättare lunch, fika och även den populära lokala Götlunda glass!

Arboga ligger nära det mesta, så passa på att komma och träffa andra mammor och barn och samtidigt besöka en vacker plats i vårt fina Västmanland.

För frågor, maila ida@detfriasverige.se.

Hoppas vi ses!

/Ida, DFS Västmanland

Exakt tid och plats skickas via mejl senast dagen innan evenemanget. 

Vikinga marknad på VITTFARNAS

Vittfarnas Vittfarnas Café, Höör

Helgen den 19-20 juni är det vikingamarknad i mellersta Skåne vilket kommer besökas. Det kommer finnas möjlighet att pröva på vikingalekar, inhandla intressanta saker men…