Digital medlemskväll

Alla medlemmar bjuds in för att delta under en digital medlemskväll för att få information om det senaste från föreningen. Detta är också din möjlighet att ställa frågor till föreningen och dess representanter, komma med förslag, delta i omröstningar etc.

Digital medlemskväll Östergötland

Vi börjar med att gå igenom eventuella punkter på dagordningen som kommande aktiviteter vi planerar. I övrigt fri diskussion och en möjlighet att bekanta sig med andra medlemmar i Östergötland.

Knappen för att anmäla sig är en länk för att gå med i en tillfällig Telegramgrupp (det går bra att gå med där i förväg). När mötet startar klickar man på "Voice chat" för att kunna höra och prata med oss andra. Använd gärna hörlurar för att undvika rundgång.

Medlemskväll Skåne

Digitalt Zoom

Vi träffas via Zoom och snackar lite fram tills dess att vi kan träffas på riktigt.

Gratis

Äventyr i vildmarken

Tivedens nationalpark

En två dagars skogsvistelse för fria svenskar från hela landet. Är du också en av dem som tröttnat på det moderna livets stress och stadens…

Skyttedag i Gästrikland

Gästrikland

Välkommen till en skyttedag i skogarna i södra Gästrikland. Vi skjuter hagel och miniälgbana med salongsgevär, medtag egna vapen eller låna på plats och tag med kontanter för ammunition, inga förkunskaper krävs. Grillplats med vindskydd och tak finnes så vi gör upp en brasa och grillar ur egen fikakorg.

Mer information om evenemanget mejlas senast dagen innan.