Laddar Evenemang

« All Evenemang

aug 28

Fria Ord 2021: Frihetens pris?

28 augusti @ 15:00 - 22:00

Gratis – SEK995

Den 28 augusti är det dags för årets stora händelse i Svenskarnas hus. Konferensen Fria Ord har i år temat “Frihetens pris?” och bjuder in opinionsbildare, författare och politiker från olika delar av samhället och den politiska kartan. I anföranden och panelsamtal ska deltagarna diskutera och resonera kring frågor om frihet, individ, stat, kollektiv, solidaritet och frihetlighet.

Bekräftade deltagare

Boris Benulic

Från en bakgrund som kolumnist i Metro och marknadschef på förlaget Ordfront har Boris de senaste åren framförallt gjort sig känd som ständig bisittare i podcasten Radio Bubb.la. Han skriver också på benulic.se och driver förlaget Cultura Ætatis.

Björn Björkqvist

Med snart tre decennier som nationalistisk aktivist, både som uppskattad talare och skribent, är Björn en av de mest namnkunniga profilerna inom svensk nationalism. I dag är han förläggare på Logik Förlag och en av tre programledare i podcasten Kväll med Svegot.

Jeff Ahl

Den tidigare riksdagsledamoten Jeff Ahl är i dag aktivt i partiet Alternativ för Sverige, men också en profilerad debattör i sociala medier. Han driver också YouTube-kanalen “Raka rör med Jeff Ahl”.

Klaus Bernpaintner

Libertarianen Bernpaintner är en flitig samhällsdebattör, inte minst genom sitt arbete med svenska Mises-institutet och som skribent på Folkungen.

Magnus Söderman

Engagerad nationalist sedan tidiga tonåren och författare till ett flertal bästsäljande böcker. Han är också medgrundare av Det fria Sverige och sitter i föreningens styrelse, arbetar som chefredaktör för tidskriften Nationalisten samtidigt som han är med och driver podcasten Kväll med Svegot.

Dan Eriksson

Ordförande för Det fria Sverige och Europa Terra Nostra som varit engagerad nationalist sedan millennieskiftet. Driver i dag poddarna Kväll med Svegot och Kort, Koncist & Konkret.

Fest på kvällen

När konferensen är avslutad tar festen vid, och det kommer finnas gott om möjlighet till mingel och gemenskap. DJ Hampus kommer underhålla oss och för den som är sugen står dansgolvet redo.

Gratis biljett till filmvisning dagen innan

Redan på fredagskvällen drar vi igång med en förhandsvisning av Palaestra Medias nya dokumentärfilm “Varför blev Sverige en mångkultur?”. Dokumentärfilmaren Jonas Nilsson finns på plats för att berätta om arbetet och svara på dina frågor. Om du bokar en biljett till Fria Ord kan du samtidigt boka en gratis plats till förhandsvisningen på fredagen (normalt pris 100 kronor). Vill du enbart gå på förhandsvisningen? Klicka här.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Standardbiljett
I biljetten ingår inträde samt sittplats i salen. Dessutom ingår lättare tilltugg samt välkomstdrink.
495.00 kr
VIP-biljett
Allt som ingår i standardbiljetten, plus bordsplats längst fram vid scenen samt bordsservering.
995.00 kr
0 available
Slutsålt
Biljett förhandsvisning "Varför blev Sverige en mångkultur?"
Delta på förhandsvisningen av dokumentären "Varför blev Sverige en mångkultur?" den 27 augusti. Dokumentärfilmaren Jonas Nilsson finns på plats för att prata om arbetet med dokumentären. OBS: Gäller enbart vid köp av biljett till "Fria Ord".
0.00 kr
Sovplats på vandrarhem lördag-söndag
En sängplats i sovsal på vandrarhem i området. Duschar och alla sådana bekvämligheter finns att tillgå. Separat sovsal för kvinnor. Vandrarhemmet ligger ungefär 2 mil från Svenskarnas hus men skjuts kan ordnas på plats för 50kr.
200.00 kr
Obegränsat
Sovplats på vandrarhem fredag-söndag
En sängplats i sovsal på vandrarhem i området. Duschar och alla sådana bekvämligheter finns att tillgå. Separat sovsal för kvinnor. Vandrarhemmet ligger ungefär 2 mil från Svenskarnas hus men skjuts kan ordnas på plats för 50kr.
400.00 kr
Obegränsat

Detaljer

Datum:
28 augusti
Tid:
15:00 - 22:00
Pris:
Gratis – SEK995
Evenemang Kategorier:
, ,

Plats

Svenskarnas hus
Västra långgatan 29
Älgarås, 54572 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0851971631
View Plats Website

Arrangör

Det fria Sverige
Telefon:
08-51 97 16 31
E-post:
kontakt@detfriasverige.se
View Arrangör Website