Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fira in vintersolståndet i Södra Stockholm

21 december 2022 @ 20:00 - 22 december 2022 @ 00:00

50.00kr

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are no longer available

Följ med på en upplevelse ute i vår vackra natur under stjärnorna tillsammans med ett gemytligt sällskap och fira in vintersolståndet. En ceremoni kommer att hållas och där det traditionsenligt kommer att tändas ett solkors för att åkalla solen, gudarna, andar och väsen som är omkring oss. Efter ceremonin kommer tid för att umgås, ta del av värmen runt elden och kanske äta och dricka något gott. Det kommer att bjudas på grillkorv och bröd att grilla över elden och vill man ha med sig annat att äta och dricka så får man göra det.

Eftersom evenemanget hålls utomhus är det viktigt att klä sig efter väder. Eftersom det kommer vara mörkt ute och inga gatljus finns att tillgå där vi befinner oss så är det bra att ta med sig en ficklampa. Det kostar 50 kr att delta på evenemanget vilket täcker de inköp och kostnader för denna tillställning. Eventuellt överskott kommer att gå till direkt till föreningen.

Så låter detta intressant så anmäl dig nu! Sista anmälningsdag är söndagen den 18 december 2022.

Details

Start:
21 december 2022 @ 20:00
End:
22 december 2022 @ 00:00
Cost:
50.00kr
Event Categories:
,

Venue

Stockholm
Stockholm, Sverige + Google Map

Organizer

Det fria Sverige
Phone
08-51 97 16 31
Email
kontakt@detfriasverige.se
View Organizer Website