Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.
jun 27

En afton med Henrik Pihlström

27 juni @ 18:30 - 23:00 CEST

200kr

När Henrik Pihlström äntrar scenen i Svenskarnas hus så står musiken i centrum. Men som en förstärkning och understrykning av tonerna och orden delar Henrik med sig av sina tankar och frågeställningar och ger bakgrund till det vi lyssnar på. Välkommen till en helkväll i Svenskarnas hus.

Mat (grillen är tänd) och dryck finns till försäljning. På grund av det rådande läget är antalet biljetter starkt begränsat.

Schema för kvällen

18.50 – 19.00 Presentation, välkomnande, Henrik bjuds upp på scenen.
19.00 – 19.50 Henrik Pihlström, akt 1
19.50 – 20.20 Paus
20.20 – 21.10 Henrik Pihlström, akt 2
21.10 – 21.40 Paus
21.40 – så länge lusten finns lovar Henrik att sjunga för (och med) oss.
23.00 Stängning

Om Henrik Pihlström och hans musik

Den med några år i oppositionen vet vem Henrik Pihlström är. Han har drivit opinion under drygt 20 år. Det har tagit sina uttryck genom ideellt organisationsarbete, nätverkande, textframställning, medverkande i offentliga aktioner och möten. Han är en ”sjungande aktivist” ut i fingerspetsarna.

Låt oss fokusera på musiken, som Henrik både har skapat och producerat under åren. Bland annat har han släppt ett CD-album ”Sånger till folket” som släpptes 2009. Under åren har repertoaren vuxit med projektlåtar och ett uppföljande album som ska färdigställas. Därtill har han uppträtt live oräkneliga gånger, både i Sverige och utomlands.

Om sin musik berättar Henrik:

”Min musik är ett konstnärligt uttryck för att exempelvis beskriva absurditeter av vår tid. Jag tar även avstamp i historiska händelser och personberättelser. Satir och viss humor kan även förekomma. En röd tråd i min musik är att jag vill lyfta fram nya aspekter och att mottagaren ska kunna ta till sig av ett musikverk oavsett var man står i sin världsuppfattning. Musiken ska inspirera och motivera mottagaren. Den ska ge ledtrådar för att vilja söka efter sanning och höja medvetandet. Jag presenterar ett urval av min musik och lyfter olika ämnen som bland annat flyter in i mina texter.”

Det fria Sverige är mycket glada över att kunna ge plats åt Henrik Pihlström på scenen i Svenskarnas hus.

Svenskarnas hus har samma dag lördagsöppet för allmänheten mellan 10-18. Vill du komma tidigare går det alltså bra, men efter 18:00 är det bara tillträde för de med biljetter, då det är slutet sällskap som råder.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte tillgänglig ännu.

Detaljer

Datum:
27 juni
Tid:
18:30 - 23:00 CEST
Pris:
200kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Svenskarnas hus
Västra långgatan 29
Älgarås, 54572 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0851971631
Webbplats:
https://www.svenskarnashus.se