Evenemang från Det fria Sverige

Körsbärsdalen i Skåne

Körsbärsdalen Enelyckan 712, Veberöd

Naturträff för dig pensionär eller för dig som av annan orsak är ledig på vardagarna. Vi träffas i Körsbärsdalen för att njuta av allt det…

Introduktionskurs skytte i Skåne

Skåne

Alla ni som är intresserade av att prova på skjutning med gevär är välkomna att prova på. Ni kontaktar mig då vi inte kan vara så många varje gång. Eller snarare några åt gången så vi bibehåller säkerheten.

Plats och tid anges senast dagens innan evenemanget via mejl.

Äventyr i vildmarken

Tivedens nationalpark

En två dagars skogsvistelse för fria svenskar från hela landet. Är du också en av dem som tröttnat på det moderna livets stress och stadens…

Grillning utanför Linköping

Linköping

Ta med något att grilla eller annan matsäck. Vi kommer vara i ett fint naturområde utanför Linköping. Ta även med barn, hundar, hela familjen gamla som unga. Det blir en trevlig dag med trevligt sällskap.

Vi samlas i Linköping först och åker bilkaravan en kort bit dit vi ska. Det går bra att få skjuts eller bli upplockad i Linköping senare om man t.ex. kommer med tåg.

Exakt plats kommer ut i mail kort innan till alla som är anmälda.

Träningslördag i Svenskarnas hus

Combat är ett förkoreograferat högintensivt pass, inspirerat av kampsport som boxning, kickboxning, karate, taekwondo, capoeira, tai chi, kung fu och muay thai.

Ett fartfyllt pass där man tränar individuellt, till takt till musiken med slag- och sparkkombinationer.
Detta pass passar dem flesta, nybörjare som vältränad. Passet är uppbyggt att man kan både köra lättare eller har chans att utmana sig själv rejält.

Kom och kör ett otroligt kul, svettigt och effektivt pass där du har möjlighet att plocka fram fightern i dig. Bygg styrka, kondition och smidighet!

Passet leds av en certifierad instruktör och medlem i föreningen. 

Skyttedag i Gästrikland

Gästrikland

Välkommen till en skyttedag i skogarna i södra Gästrikland. Vi skjuter hagel och miniälgbana med salongsgevär, medtag egna vapen eller låna på plats och tag med kontanter för ammunition, inga förkunskaper krävs. Grillplats med vindskydd och tak finnes så vi gör upp en brasa och grillar ur egen fikakorg.

Mer information om evenemanget mejlas senast dagen innan.